5 dagers gratis heiskort for skoleelever!

Alle elever i Vågå kommune fra 1. til 10. trinn får 5 dager gratis heiskort i sesongen gjennom et samarbeid mellom Vågå kommune og Lemonsjøen Alpinsenter. Dagkortene lagres på et keycard elevene har eller kjøper. I tillegg kan elevene fritt benytte seg av gratis skileie i disse dagene, samt 2 timer gratis skiinstruksjon mot bestilling senest to dager før ønsket instruksjon. I samarbeid med kommunen vil det også organiseres fri busstransport til og fra Lemonsjøen i vinterferien. Ønsker du et slikt kort er det bare å si fra i billett luka.

Sesongkort med rabatt: For lokale elever i Vågå som har fått 5-dagers heiskort gjennom samarbeidet med kommunen, og som ønsker å utvide til sesongkort gis det rabatt på 1300 kroner på sesongkortet når 5-dagerskortet er oppbrukt.

PS! Alle 3.klassinger i Vågå, Lom, Sel og Skjåk får gratis sesongkort takket være samarbeid med fjellbanken SpareBank 1 Lom og Skjåk.

Velkommen!