Gratis sesongkort til alle 3.klassinger fra Fjellbanken!

Stor takk til SpareBank 1 Lom og Skjåk – kalt Fjellbanken – som gir gratis SESONGKORT til alle 3.klassinger i Vågå, Lom, Sel og Skjåk.

Sesongkortet fås utdelt i kortluka på Lemonsjøen Alpinsenter. I vinter kjøres heisene alle fredager, lørdager og søndager – samt hele uke 8 og 9 pluss påska. Velkommen til artige dager i skibakken!

PS! Alle elever i Vågå kommune fra 1. til 10. trinn får 5 dager gratis heiskort i sesongen gjennom et samarbeid mellom Vågå kommune og Lemonsjøen Alpinsenter. Dagkortene lagres på et keycard elevene har eller kjøper. I tillegg kan elevene fritt benytte seg av gratis skileie i disse dagene, samt 2 timer gratis skiinstruksjon mot bestilling senest to dager før ønsket instruksjon. I samarbeid med kommunen vil det også organiseres fri busstransport til og fra Lemonsjøen i vinterferien. Ønsker du et slikt kort er det bare å si fra i billett luka.